Praktijk informatie

Psychotherapiepraktijk Crouzen is een vrijgevestigde psychotherapiepraktijk in Utrecht. Volwassenen vanaf 18 jaar kunnen bij mij terecht voor zowel kortdurende als langer durende psychotherapie. Ook (echt)paren zijn welkom.
Je kunt bij mij terecht wanneer je hulp zoekt voor psychische problemen, zoals angst- en spanningsklachten, somberheid, verwerkingsproblemen, trauma gerelateerde problematiek en persoonlijkheidsproblematiek. 

Op deze site vind je alle relevante informatie over mijn praktijk, hoe een en ander in zijn werk gaat met aanmelden, de verschillende behandelmogelijkheden en de daaraan verbonden kosten. Neem gerust contact op bij vragen of voor overleg.

Wat betreft het coronavirus volg ik de richtlijnen van het RIVM. Ik vraag je dringend bij klachten als neusverkoudheid, hoesten of koorts thuis te blijven; afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden afgezegd zullen nu niet in rekening gebracht worden. Ook als jij of een huisgenoot zich hebben laten testen en de uitslag is nog niet binnen vraag ik je dringend geen face to face afspraken met mij te maken. In plaats daarvan is online behandeling m.b.v. beeldbellen of telefoon wel mogelijk.

Klinisch psycholoog BIG: 39039607525
Pasychotherapeut: 5903907516
KvK dossier nummer: 30265329

AGB code Zorgverlener: 94003288
AGB Praktijkcode: 94002816

CRKBO erkende instelling

BELANGRIJK
Ik werk zonder contracten met verzekeraars. Afhankelijk van je verzekering krijg je vaak toch 70-100% van de behandeling vergoed. Zie verder kosten en vergoedingen.

WACHTTIJD
De wachtlijst voor intake en behandeling is twee weken. (Laatste actualisatie; 24 augustus 2023).
 

stoelen